Novinka Horúci TIP
Kód: 6504/A5 6504/A4 6504/DO Zvoľte variant

DTF transfer/nažehľovačka Vták divočák

€4,50 €5,80 €1,30 od €1,30
Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Variant:

Chcete si z obyčajných kúskov oblečenia, doplnkov vytvoriť úžasné a neprehliadnuteľné originály?

Vďaka nažehľovačke v podobe DTF transferu dokážete spraviť parádu doslova za pár minút.

Ide o fóliu, ktorá má na spodnej strane priamo aplikované lepidlo. Stačí žehlička či ideálne lis a za pár sekúnd máte obrázok na tričku, mikinu, bunde, čiapke či hoci aj na plátenej taške.

ROZMERY:

- malá nažehľovačka (v najširšej časti do 14cm)

- fólia A5 (19,3x15cm)

- fólia A4 (28,8x21,6cm)

DTF je v súčasnosti vysoko odolná digitálna technológia na potlač textilu. Má skvelú pružnosť, rýchlosť aplikácie, nepraská.

Je odolná, má nádhernú žiarivosť farieb/potlače a nespočetné množstvo využitia. 

 

ČO POTREBUJETE NA APLIKÁCIU a AKO NAŽEHĽOVAČKU APLIKOVAŤ?

- tričko, šaty, mikinu, plátenú tašku...

- žehlička a papier na pečenie; ideálne na DTF transfer je mať lis, ktorý vysokým tlakom zažehlenia predlžuje životnosť nažehľovačky

- tričko v mieste, kde budete dávať nažehľovačku/transfer, prežehlite, aby ste ho zbavili prebytočnej vody a nechajte mierne vychladnúť

- transfer/nažehľovačku položte tak, aby ste videli farebnú grafiku a biela/spodná časť s lepidlom bola na materiály, na ktorý nažehľujete

- papier na pečenie položte na transfer, priložte žehličku zohriatu na 150-180°C (program cotton/bavlna). Stredným až silnejšímstálym tlakom zažehľujte min.20-30sek.; v prípade lisu pri teplote 180°C na 25sek.

- fóliu nechajte vychladnúť!!!

- odstráňte fóliu a cez papier na pečenie znova na 5 sek transfer prežehlite, aby  bol na všetkých miestach zažehlený do materiálu a nikde sa neodlupoval

- neperte aspoň 24hod.po aplikácii transferu/nažehľovačky

 

Odporúčania: prať obrátené dnu; odporúčaná teplota prania na 40°C; nepoužívať bieliace pracie prostriedky

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: